Home / Rehau 70 ,86 и GENEO

Rehau 70 ,86 и GENEO

Rehau (Герамния)
Rehau Eucosol повишава уюта във Вашия дом и пестят енергия. Разнообразието на оформяне, дизайн и идеалната монтажна дебелина от 70 мм пасват перфектно на Вашите изисквания.
Прозорци REHAU Ecosol 70 реализират много добри показатели на топлинна изолация, спират надеждно студа и се грижат за уютен домашен климат.
Петкамерната конструкция намалява нивото на шума и с високото ниво на уплътняване Вашият прозорец е защитен срещу вятър, дъжд и лошо време. Многообещаващият дизайн и антистатично обработения материал на профила предлага перфектна защита от дълготрайно замърсяване и лесно почистване.

Технически харетеристики на профила:
♦ 5-камерен PVC профил
♦ Ширина на профила – 70 мм.
♦ Uf – коефициент на топлопреминаване на профила – 1,3 W/m²K
♦ Индекс на шумоизолация – 44 dB
Обков – MACO (Австрия)

Предлага се както с двоен стъклопакет 24 мм ,така и с троен стъклопакет 32 мм.

REHAU Euro-Design 86 Plus

Системата за профили Euro-design 86 Plus е поредният отличен продукт в производството на PVC дограма пуснат на пазара от германският лидер в отрасъла REHAU. Едно от най-важните предимства на тази серията REHAU Euro-Design 86 Plus е високата и степен на топлоизолация, която я превръща в предпочитан избор за голяма част от европейските клиенти на компанията.

ПВЦ дограма REHAU Euro Design 86 plusPVC профилната система за дограма Rehau Euro-Design 86 Plus предлага троен стъклопакет, който да покрие вашите топлоизолационни очаквания, а също така да ви предпази и от досадния градски шум.

Както се подразбира от името на самата профилна система, нейната конструктивна ширина е 86 мм, а 6-камерната система използвана, за да се създаде Euro-Design 86 Plus, действа като отличен изолатор, който ви кара да се чувствате наистина добре във вашият дом, офис или вила.

Коефициентът на топлоизолация, постигнат с PVC дограмата, изработена от тази отлична система на REHAU, е 0,84 W/m2K, което я нарежда до най-добрите решения използвани в отрасъла.

Повишената степен на устойчивост срещу вятър и дъжд, благодарение на интелигентно разработената профилна геометрия, ще ви даде усещането за надеждност и качество на дограмата.

Дограмата, разработена съгласно сертифицираната система на Rehau, е подходяща както за прозорци и вътрешни врати, така и за врати на балкони и тераси. Системата ви предоставя отлично качество, което бъдете сигурни ще ви се изплати няколко пъти през годините.

Профилите от серията за изработка на дограма са обработени по специализиран метод на REHAU, наречен “high definition finishing”, който допринася за приятен отблясък от повърхността на дограмата.

Здравината на системата е проверена в редица тестове за натоварване, благодарение на който е получила европейски сертификат за качество. Възможността тя да бъде екологично рециклирана я прави чест избор за хората ценящи опазването на околната среда.

Технически характеристики
• Ширина на профила – 86 мм
• Uf – коефициент на топлопреминаване на профила – 0.84 W/m2K
• Повишена удароустойчивост
• Брой камери – 6
. Обков – MACO (Австрия)

Rehau GENEO – прозорецът изработен от материал за самолети

rehau gebeо баннер

На изложение за прозоръчна техника Frontale 2008 година в Нюрнберг, Производителя на дограма Rehau  показва своето най-ново поколение профили GENEO®.

Интересното за тях, че се произвеждат от високотехнологичен материал RAU-FIPRO, който се използва при изработването на самолетни части, както се използва за определени части от болидите за Формула 1. Характерно за него е, че осигурява изключително висока устойчивост и защита от вятър. Това е първата в света PVC прозоръчна конструкция, която се произвежда без стоманена армировка, притежавайки подобрените характеристики на дограмите, които притежават такава. RAI-FIPRO  притежава високоизолационни качества, чрез които спестява до 76% от разходите за отопление.Този профил се препоръчва за пасивни къщи.

rehau-geneo-pvc

Характеристики:

  • Конструктивна ширина: 86 мм / средно уплътнение
  • Брой камери: 6 камери
  • Топлоизолация: Uf до 0,86 W/m²K
  • Спестяване на енергия: до 76%*
  • Материал: многослоен влакнест материал RAU-FIPRO, коекструдиран външен слой от високотехнологично RAU-PVC за най-добро качество на повърхността
  • Шумоизолация: без стоманена армировка до  Rw,P = 47 dB (с остъкление  Rw = 50 dB)
  • Защита от взлом: до клас на защита 3, до клас на защита 2 без стомана
  • Въздухопропускливост: 4 (EN 12207)
  • Херметичност при проливен дъжд: 9A (EN 12208)