Home / За нас

За нас

PVC Group е фирма за дограма, която  е създадена от професионалисти с дългогодишен опит в бранша.За разлика от повечето фирми,които се надпреварват в интернет пространството,ние залагаме на опита и компетентността си пред надпреварата за първо място в нета.

За нас е най-важно клиентите ни да са удовлетворени и да получат желаните резултати. Наша основна привилегия са добрите и коректни отношения с тях, защото само така се постигат трайни и дългогодишни партньорства. Ние не правим компромис  и предлагаме продукти и услуги с най високо качество.

Дограмата днес играе съществена роля за това домът или офисът да са комфортни и уютни. Благодарение на нея през лятото помещенията са прохладни,а през зимата – топли и добре изолирани. Тя ще ви помогне не само да се чувствате комфортно, но и да намалите значително разходите си за отопление.

Ако прибързате с избора си по отношение на фирмата, има голяма вероятност да съжалявате. Дограмата може да не се вписва добре в дома ви, а резкият контраст се забелязва още по-бързо от добрия и качествен интериор. За да избегнете неприятности от този род, оставете се в ръцете на специалистите ни.

PVC Group сме екип професионалисти, които не се колебаят да проявят творческо мислене. Именно то е ключът към успеха, защото клиентите непрекъснато търсят нещо ново и атрактивно.

Днес обаче пазарът е достатъчно богат, за да задоволи всички индивидуални нужди и потребности. Доверете ни се и няма да останете разочаровани.

Истинските професионалисти никога не се оплакват от работата, колкото и много да е тя. Ние несъмнено сме от тях и успяваме да изпълним това, което се изисква от нас. За това голямо значение имат специалистите, които работят във фирмата и са с дългогодишен опит.

Ако имате някакви конкретни въпроси, не се колебайте да питате. Нашите специалисти ще отговорят на всичко, което ви интересува. За нас е удоволствие да отговорим на въпросите ви и да ви бъдем максимално полезни в избора ви.

Предвид днешната ситуация, свързана с финансовата криза, пазарът също изпитва сериозни сътресения. В резултат на това много фирми регистрират отлив на клиенти, което естествено не им се отразява благоприятно. Често обаче това се дължи не толкова на кризата, колкото на некачествения монтаж и лошото отношение към клиентите.

За да се постигне успех в която и да е сфера, са необходими амбициозност, професионализъм и коректност. Ние имаме и от трите, при това в големи количества. Много производители на дограма нямат смелостта да разгърнат способностите си поради огромната конкуренция. Конкурентите са още един допълнителен стимул да докажем, че сме най-добрите.

PVC Group ще ви спести допълнителните разходи. Поставената от нас дограма освен ,че ще ви радва окото,ще ви спести голяма част от сметките за ток и парно.