Home / Vivaplast 3 ,4 и 5 камерна

Vivaplast 3 ,4 и 5 камерна

Vivaplast (България)

VIVA Plast 6300

Поставеният при производството TPV уплътнител позволява по-добра водо- , топло- и звукоизолация при температура от -50С до +70С градуса, с което същевременно се увеличава енергийният капацитет на дограмата.Използва се 24мм стъклопакет съответстващ на световните стандарти за висококачествена звуко- и топло- изолация.

С използването на еднотипен усилващ метален профил, се улеснява производственият цикъл.

Богатият избор на профили позволява лесен избор на желаният дизайн.

Технически характеристики на профила:
♦ 3-камерен PVC профил
♦ Ширина на профила – 60 мм.
♦ Uf – коефициент на топлопреминаване на профила  – 1,3 W/m²K
♦ Индекс на шумоизолация – 44 dB
Обков – Siegenia (Германия)

 

 

VIVA Plast 6400

Серията за PVC профили VivaPlast 6400  е едно отлично оптимално решение за вашият дом, както от гледище на цената, така и такова на качествената дограма. ПВЦ профилите от системата 6400 са 4-камерни, произведени от изключително висококачествени материали.

Вивапласт 6400

Дограмата произведена чрез тези PVC профили е лесна за поддръжка и почистване, благодарение на гладките си качествени профили. PVC дограмата, разработена от българската профилна система 6400 е с отлични топлоизолационни и шумоизолационни качества, но освен това, тя може да бъде стилна и модерна част от всеки съвременен дом.

Независими тестове на VIVA Plast профилите са доказали тяхната устойчивост и надеждност независимо от сезона и климатичните промени навън. PVC дограмата от серията 6400 се представя отлично и в тестовете за защита срещу крадци и взлом.

При разработката на профилите на PVC системата се използват най-съвременните матрици покрити със специален материал, наречен Power tools. Системата 6400 отговаря на изискванията на Европейския комитет за стандартизация на PVC системи, чрез издаден сертификат на фирмата производител – EN 12608.

Осигуряването на най-висока степен на водо-, шумо- и топлоизолация е сред основните цели на профилите за PVC дограма произведени чрез системата VIVA Plast 6400. Освен всичко изброено до тук компанията производител на PVC профилите VIVA Plast 6400 гарантира грижата за околната среда, чрез избягване използването на олово в производствения цикъл на профилите.

Допълнително предимство на дограмата, произведена чрез PVC профили VIVA Plast 6400 е използването на т.н. TPV уплътнители с цел да се постигнат максимални нива на изолационните стойности.

PVC профилите от серията 6400 се изработват от най-качествени суровини съгласно всички съвременни световни стандарти, благодарение на което притежават тези отлични качества, а богатата цветова гама на ПВЦ дограмата я прави един отличен избор на хиляди български фирми и домакинства.

Технически характеристики на профила:
♦ 4-камерен PVC профил
♦ Ширина на профила – 60 мм.
♦ Uf – коефициент на топлопреминаване на профила  – 1,3 W/m²K
♦ Индекс на шумоизолация – 44 dB
Обков – Siegenia (Германия)

VIVA Plast 7500

Най-известният производител на PVC профили за изработката на дограма в България – ВИАС, които произвеждат профилите VIVA Plast след няколко години на пазара на дограма успяха да пуснат PVC профили от по-висок клас в лицето на своята система, наречена 7500.

Вивапласт 7500

Загубата на енергия и респективно на топлина благодарение на най-новата серия в каталога от профили Vivaplast може да бъде сведена до 47%, което да гарантира в пъти по-високата енергийна ефективност на вашият дом.

PVC профилите за дограма от серията 7500 са с конструктивна ширина от 70 мм, както и с цели 5-камери, за да постигнат ниво на звукова и топлинна изолация, непостигнато от нито един друг български производител на PVC дограма.

Тестовете за качествен контрол на системата са проведени в Германия, в лабораториите на института Розенхайм, където PVC профилът VIVA Plast 7500 се доказва, като качествена алтернатива на произведените в Германия PVC профили за изработката на дограма.

Системата 7500 е с отлична здравина, постигната чрез равномерно разпределение на молекулите в материала, от който се изработват профилите. Използваните стъклопакети могат да варират на дебелина от 24 до 32 мм.

Доказано е, че инвестицията в PVC профилите за дограма на VIVA Plast се изплаща само след 4-5 години, а животът й е далеч по-дълъг. Двойното уплътнение произведено по австрийски лиценз предпазва вашият дом, вила или офис от неблагоприятните атмосферни влияния.

Дограмата произведена чрез PVC профилите с марка VIVA Plast притежава и отлични качества за защита на вашият дом от набезите на крадци, като достига до 3-ти клас в сигурността, а освен това не допуска образуването на конденз, един редовен проблем при използването на некачествена дограма в дома ви.

Профилите от серията са предпочитани от българските потребители и заради високите си шумоизолационни свойства, ограничаващи дразнещият градски шум, който пречи на вашето спокойствие.

Благодарение на PVC системата 7500, ще можете да се насладите на максимален комфорт, стил и уют във вашият дом. Винаги е добре, когато избираме българска дограма, защото така помагаме на нашата икономика да върви нагоре и да се развива, на производителите на ПВЦ дограма да пускат все по-качествени и стилни решения в областта на PVC дограмата.

Технически характеристики на профила:
♦ 5-камерен PVC профил
♦ Ширина на профила – 70 мм.
♦ Uf – коефициент на топлопреминаване на профила  – 1,3 W/m²K
♦ Индекс на шумоизолация – 44 dB
Обков – Siegenia (Германия)