Home / Комарници

Комарници

Ролетен Комарник :

Ако възнамерявате да си поставите външни ролетни щори,тогава задължително трябва комарника ви да е ролетен.Той е удобен за това ,че зимата ,когато не е нужен се прибира посредством пружина в кутията за тази цел.Предлага се във всички дървесни цветове,също и в цвят по RAL.

 

Комарник на панти:

 

Този комарник се монтира най често,тъй като освен , че цената му е най достъпна,също така се почиства много лесно.Откача се от пантите и се измива с четка в банята.Препоръчва се за прозорци не по високи от 180 см.Предлага се във всички дървесни цветове,също и в цвят по RAL.

Врата комарник:

Този комарник е изработен от по дебели алуминиеви профили,поради по големите си размери за разлика от комарник на панти.Той също се подържа лесно като се откачи от пантите.Предлага се във всички дървесни цветове,също и в цвят по RAL.

Хоризонтален ролетен комарник:

Този комарник е предназначен за балконски врати.Ако мястото на балкона ви е малко и не позволява да се монтира врата комарник на панти то вертикалния комарник е вашето решение.Предлага се във всички дървесни цветове,също и в цвят по RAL.

Комарник Плисе:

 

Плисето е  най луксозното изпълнение при комарниците,за това и цената му е по висока.Този тип комарник намира приложение при отваряеми крила  с голями размери както в ширина,така и във височина.Монтира се върху дограми с механизъм  Фолксваген и Хармоника.Мрежата ,приличаща  е като хармоника се събира в единия край.Предлага се във всички дървесни цветове,също и в цвят по RAL.Може да се монтира върху алуминиева,пвц или дървена дограма